3FM nieuws
BNNVARA

Is Blanks nieuwste track 'Lost In The Moment' geïnspireerd door 'L*l In De Lockdown'?

foto: 3FM/BNNVARAfoto: 3FM/BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Is Blanks nieuwste track 'Lost In The Moment' geïnspireerd door 'L*l In De Lockdown'?

De nieuwste single van Blanks 'Lost In The Moment' is een potentiële kandidaat voor de 3FM Lentehit 2022. De vrolijke deuntjes brengen je direct terug naar de 80's. Alleen doet het veel luisteraars ook aan wat anders denken, Rob en Wijnand leggen het de zanger voor na zijn optreden bij Sanders Vriendenteam in de 3FM Live Box.

'Lost In The Moment'

De track is pas net uit, maar tikt nu al meer dan 300.000 streams aan op Spotify. En wij begrijpen wel waarom, de herkenbare vrolijke 80's sound van Blanks werkt verslavend. Vanmorgen werd het nummer live ten gehore gebracht in de 3FM Live Box bij Sanders Vriendenteam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Lul In De Lockdown'

Rob en Wijnand hebben geprobeerd om Sander gisteravond te bellen, of hij deze vraag aan Blanks wilde stellen. Zijn telefoon stond op stil, dus hebben ze maar zelf een bericht voor hem achtergelaten. "We hebben een vraag aan Blanks. We durven het bijna niet te vragen, maar heeft hij wel eens geluisterd naar 'Lul In De Lockdown'?"

Bij Blanks gaat er niet direct een belletje rinkelen over de melodie van Hans Teeuwen, maar als Sander het laat horen kan hij er wel om lachen. Maar of hij dus echt geïnspireerd is door de cabaretier? "Niet bewust, maar ik snap dat mensen denken dat het erop lijkt."

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie