3FM nieuws

'Ok To Cry' van Blanks is de nieuwe 3FM Megahit

foto: Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Ok To Cry' van Blanks is de nieuwe 3FM Megahit

De Nederlandse zanger Simon de Wit, beter bekend als Blanks, bezorgt met zijn single 'Ok To Cry' de 3FM Megahit van deze week. Dit opgewekte nummer zorgt gegarandeerd voor een positief sfeertje.

'Ok To Cry'

Het nummer is onderdeel van zijn debuutalbum Nothing Will Last Forever And That's Ok, dat de 23-jarige zanger uitbracht in oktober 2021. Samen met nog 9 andere tracks laat dit album horen wat Blanks is. De 80's vibes en de vrolijkheid spat van zijn eigen geproduceerde en geschreven album af. Dit keer geen 80's covers van moderne tracks waar de zanger mee bekend is geworden op YouTube. Simon ging met zijn 80's cover van 'Better Now' van Post Malone viral en heeft daarna nog wat andere 80's geïnspireerde covers uitgebracht met duizenden views.

Dat Blanks lekker bezig wordt is wel duidelijk, vorige week won hij de de ESNS Music Moves Europe Award en nu heeft hij ook de 3FM Megahit te pakken met 'Ok To Cry'. Toch is de zanger nog bescheiden, dat merk je aan zijn reactie toen hij door dit nieuws werd verrast tijdens de Ochtenshow bij Sander:

Video niet beschikbaar

Check hier de nieuwe 3FM Megahit, 'Ok To Cry':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie