3FM nieuws

S10 brengt 28 oktober nieuw album uit

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 brengt 28 oktober nieuw album uit

Dit maakt de zangeres zojuist bekend op Instagram. Het is alweer haar vijfde plaat van S10. Het album gaat Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt en komt 28 oktober uit.

Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt

De opvolger van Vlinders (2020) is volgens S10 al 2 jaar in de maak, en gaat eind volgende maand het daglicht zien. Op dezelfde dag vindt een exclusieve release-show plaats in de Arminius Kerk in Rotterdam waar een select aantal tickets voor beschikbaar komt. Mocht je naast tickets grijpen voor deze releaseparty, geen paniek: er zijn nog tickets beschikbaar voor haar AFAS Live-show op 28 april, waar het nieuwe werk ongetwijfeld live ten gehore wordt gebracht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat we verder van het nieuwe album kunnen verwachten is nog weinig over bekend, wel gaf S10 een klein voorproefje tijdens Into The Great Wide Open:

Voorproefje 'Jupiter

In de laatste Popcast van 3voor12 nam S10 plaats vanuit Vlieland tijdens Into The Great Wide Open. Hier speelt ze een aantal liedjes, waaronder 'Jupiter'. De track staat op haar nieuwe album en gaat erover dat "wanneer de zangeres iemand ontmoet, een grote liefde of een nieuwe vriendin, dat ik misschien wel een liedje over diegene schrijven, en dat die persoon dat misschien ook wel verwacht."

Check het nummer hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie