3FM nieuws

S10 en BLØF met 3FM Megahit 'Laat Me Los' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 en BLØF met 3FM Megahit 'Laat Me Los' in de 3FM Live Box

S10 en BLØF waren op bezoek bij de ochtendshow ter ere van hun nieuwe track 'Laat Me Los'. Aan 3FM-dj's Mark en Mai vertellen ze hoe de samenwerking tot stand is gekomen en wat het nummer voor beiden betekent. Maar er was meer. De twee muzikanten werden namelijk ook verrast met de 3FM Megahit en speelden het liedje in de 3FM Live Box.

Twee generaties Nederlandse popmuziek in 1 duet

Twee generaties binnen de Nederlandse popmuziek komen samen op het duet 'Laat Me Los' van S10 en BLØF. Een samenwerking die alleen maar naar meer smaakt. Maar hoe kwam deze samensmelting tot stand? S10 schreef het nummer 'Laat Me Los', en dacht al vrij snel aan BLØF: "Toen het nummer eenmaal stond en ik het hoorde, dacht ik oeh, volgens mij kan BLØF hier echt iets heel moois van maken."

Check de rest van het interview met S10 en BLØF hier:

'Laat Me Los'

Zoals we van S10 gewend zijn is ook 'Laat Me Los' een meeslepende ballad met rake teksten. "Voor mij is dit een liedje dat gaat over missen, vanuit verschillende perspectieven. Ik denk dat we het allemaal wel een keertje hebben meegemaakt dat je iemand moet loslaten, of iemand jou."

Ook voor Paskal raakte het nummer direct een persoonlijke snaar: "Zoals het vaak gaat met liedjes geef je er al snel een eigen betekenis aan. Zo, is mijn moeder al een tijdje ziek. Heel moeilijk aanspreekbaar, behoorlijk dement, en die ben ik de afgelopen 10 jaar aan het kwijtraken. Voor mij gaat het liedje daarover."

Check hier het nummer in de 3FM Live Box:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie