Muzieknieuws

S10 en BLØF pakken met 'Laat Me Los' de 3FM Megahit

foto: S10 & Blof
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 en BLØF pakken met 'Laat Me Los' de 3FM Megahit

Vorige week brachten S10 en BLØF samen de prachtige track 'Laat Me Los' uit. Een duet zoals je 'm zou verwachten van de twee: meeslepend, kwetsbaar en verslavend mooi. Het nummer hoor je deze week extra vaak op 3FM, want hij is zojuist benoemd tot 3FM Megahit!

S10 en BLØF waren vanmorgen te gast in de 3FM Studio, waar ze werden verrast door dit nieuws bij Mark en Mai. Uiteraard speelden ze het nummer ook live in de 3FM Live Box. Dit optreden zie je maandag terug bij 3FM.

'Laat Me Los'

De track 'Laat Me Los' is volgens S10 de beste track die ze tot nu toe heeft gemaakt. "Het voelt gewoon alsof ik heel mijn leven naar zo'n liedje toewerk. Dat had ik ook met 'Adem Je In' en 'De Diepte'," vertelt ze. "En dat BLØF er dan ook nog op wil vind ik te gek." De track gaat over afscheid nemen en degene van wie je houdt los moeten laten.

Bij Concert At Sea kregen de bezoekers al een voorproefje van deze samenwerking. Hier speelden ze namelijk vorige week als verrassing de track, net voordat hij uitkwam:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een droom die uitkomt

Voor S10 is een samenwerking met BLØF als een droom die uitkomt. De zangeres vertelt aan RTL hoe de samenwerking tot stand kwam. "Ik had een nummer geschreven en toen dacht ik, hier moet Pascal echt op zingen. Toen ik het naar BLØF stuurde met m'n idee erbij vonden ze het mooi en gingen ze ermee aan de slag." Het was de bedoeling dat ze met z'n allen de studio in zouden gaan voordat de zangeres vertrok naar Turijn voor het Eurovisiesongfestival, maar dit ging niet door doordat S10 ziek was.

Ondanks dat besloot de band de track zelf op te pakken en gingen ze ermee aan de slag, en daar is nu het prachtige resultaat 'Laat Me Los'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie