3FM nieuws

Diederik neemt risico, Jasper de iron man en Sanne schrikt wakker: dit is de Linecheck dag drie

  1. Nieuwschevron right
  2. Diederik neemt risico, Jasper de iron man en Sanne schrikt wakker: dit is de Linecheck dag drie

Het spel De Linecheck voor het privé-optreden van Mumford & Sons gaat door! Drie deelnemers strijden voor de winst van de 3FM Mega Exclusive door 24/7 aan de lijn te hangen. Op de tweede dag tikte Jasper de 24 uur aan en was het weer een komen en gaan van nieuwe kandidaten. Nieuwe ronden nieuwe kansen: dit is dag drie voor de 3FM Mega Exclusive!

Morning has broken

Inmiddels begint Japser uit te groeien tot een publiekslieveling en scharen ontzettend veel mensen zich achter de Zeeuw. Hij hangt al meer dan veertig uur aan de lijn, maar ziet wel een klein beetje op tegen de quizvragen.

De quiz kent een afvaller...

De spanning was om te snijden tijdens de tweede quiz van de actieweek. Van welk album komen deze tracks: twee kandidaten hadden het goed, maar één van hen ging de mist in en moet helaas het veld ruimen.

Een nieuwe kandidaat: de enthousiaste Sanne!

Regelrecht uit haar nachtdienst, maar ready to shine. Sanne is de nieuwste deelneemster en maakt kans om de 3FM Mega Exclusive met Mumford and Sons in de wacht te slepen.

Diederik is een mega fan van Mumford and Sons

Het was de allereerste band ooit waar Diederik écht fan van werd. Mumford and Sons is het helemaal voor Diederik en daarom gooit hij alles in de strijd om zo lang mogelijk te blijven hangen.

Sanne is in slaap gevallen

Toen Sanne werd ingebeld voor de Linecheck kwam ze regelrecht uit haar nachtdienst; niet zo gek dat ze een beetje slaap wil inhalen voordat ze weer met haar volle concentratie aan de actie mee doet. 3FM-DJ Angelique trof haar precies op het moment dat ze in een diepe slaap was gevallen.

Jasper hangt 48 uur aan de lijn!

Jasper begint uit te groeien tot een echte iron man en heeft de magische grens van 48 uur behaald en is still going strong.

Diederik pakt risico en het doet hem niks

Linecheck of niet: het leven gaat door. En dat is precies wat Diederik ook dacht. Alsof het niets is pakt hij 'gewoon' de bus naar het station met alle risico's van dien.

Ook Diederik tikt de 24 uur aan

Diederik is zo koel als een kikker en blijft rustig met het openbaar vervoer reizen. Om hem een hart onder de riem te steken, sturen Mark en Rámon een masseur op hem af zodat hij nog relaxter de wedstrijd kan vervolgen.

3FM-DJ Frank heeft een fan

De moeder van Sanne is helemaal hyped zodra Frank check of ze nog steeds aan de lijn hangt, want ze is groot fan van de DJ!

Hoe overleef je de lange dagen?

Frank belde met een oude bekende van het glazen huis die hem destijds door de vermoeiende dagen hielp.

Ster advertentie
Ster advertentie