3FM nieuws
NTR

We Stan! Rachela (21): “Ariana Grande rende gillend op me af!”

foto: Rachela Kruikemeijerfoto: Rachela Kruikemeijer
  1. Nieuwschevron right
  2. We Stan! Rachela (21): “Ariana Grande rende gillend op me af!”

Als jij je favoriete artiest zou ontmoeten, zou jij dan je hoofd koel kunnen houden? In een nieuwe aflevering van We Stan! vertelt Rachela hoe het was om haar ultieme favoriet in het echt te kunnen zien en spreken: Ariana Grande, een van de grootste popsterren ter wereld. En bleek het juist Ariana zelf te zijn die het op een gillen zette.

Je weet het pas echt als het je overkomt: misschien zet je het wel op een gillen, of barst je ineens in janken uit. Maar toen Rachela haar favoriete artiest ontmoette, bleef ze juist verrassend rustig: “Ik ging er van tevoren vanuit dat ik de avond ervoor niet zou kunnen slapen, dat ik die dag helemaal niet zou kunnen functioneren. Maar verbazingwekkend genoeg heb ik gewoon uitgeslapen, ben rustig wakker geworden, en de rust zelve naar Amsterdam gereden.”

Daar in Amsterdam zag Rachela het concert van Ariana Grande, een artiest waar ze toen al acht jaar fan van was. Als je echt megafan bent, kun je bovenop je concertkaartje ook nog een extra ticket kopen voor een meet & greet. En zo kwam Rachela dus ineens recht tegenover Ari herself te staan. Nog altijd straalde ze een bijna onmogelijke rust uit: “De beveiliger heeft nog aan me gevraagd: ‘Heb je er eigenlijk wel zin in? Je ziet eruit alsof je niks bijzonders gaat doen’.” Maar van binnen begonnen de zenuwen toch wel op te lopen: “Mijn gedachte toen ik haar ging ontmoeten was: ga niet over je nek alsjeblieft!”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gillen

Gelukkig ging Rachela uiteindelijk niet over haar nek – ze bleef tijdens de meet & greet net zo rustig als ervoor. Ariana was daarentegen dolenthousiast. “Ik had een Madonna-shirt aan, want ik wist: zij is er fan van, ik ben er fan van. Als het stil valt, kunnen we ergens over praten. En dat gordijntje gaat open, ze kijkt me aan, en ze komt gewoon gillend op me af rennen: ‘Ik vind je shirt zo leuk!’”.

Quote

Ze is eerlijk over haar verdriet, maar laat ook zien dat ze sterk is

Rachela over Ariana Grande

In een nieuwe aflevering van We Stan! zie je hoe die ontmoeting er vervolgens aan toe ging, en of het Rachela nog gelukt is om tegenover haar favoriete artiest een beetje uit haar woorden te komen (spoiler alert: niet echt). Ook vertelt Rachela over de vriendinnengroep die ze dankzij Ariana ontmoet heeft, en waarom Ari zoveel voor haar betekent: “Ze is heel eerlijk over haar verdriet, maar ze laat ook zien dat ze heel sterk is.”

foto: Rachela Kruikemeijer

Rachela bij een concert van Ariana Grande

We Stan!

In de docuserie We Stan! gaat 3FM-dj Vera Siemons op bezoek bij Kim en nog vijf andere grote fans, om erachter te komen hoe de connectie tussen megafans, ook wel ‘stans’ genoemd, en artiesten in elkaar zit.

Waar komt die enorme muziekliefde vandaan? En hoe ziet zo’n fan community er van binnen uit? Je ziet het vanaf nu iedere maandag op het YouTube-kanaal van 3FM, en hier op 3FM.nl.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie