3FM nieuws

Alles wat je moet weten over de Lord Of The Rings tv-serie

  1. Nieuwschevron right
  2. Alles wat je moet weten over de Lord Of The Rings tv-serie

Misschien wist je het al... Misschien wist je het nog niet? Er komt een tv-serie over de wereldberoemde franchise Lord Of The Rings. We gaan terug naar Midden-aarde en hieronder vind je alles wat erover bekend is. Zoals bijvoorbeeld het verdrietige nieuws dat Orlando Bloom (Legolas) niet zal terugkeren, maar een ander belangrijk personage misschien wel...

Amazon heeft een deal getekend voor 250 miljoen dollar om een tv-serie (meerdere seizoenen) te maken over het beroemde werk van J.R.R. Tolkien. Enorm goed nieuws voor bijvoorbeeld alle Game Of Thrones fans die sinds een paar maanden in een zwart gat leven.

Waar gaat het over?

Daar zijn verschillende theorieën over. De serie zou de verhalen voorafgaand aan de beroemde tocht van Frodo en de ring vertellen. Sommigen claimen dat het over de oorsprong van Aragons verhaallijn gaat, anderen zeggen dat het niks met de personages uit de films te maken heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wie speelt er in?

Er is op dit moment één castmember bevestigd en dat is een nieuw gezicht. De Australische actrice Markella Kavenagh die Tyra zal spelen. Veel meer is er over haar rol niet bekend. Qua oude bekenden heeft Ian McKellen toegegeven dat hij geïnteresseerd zou zijn om weer in de huid van Gandalf te kruipen. "I haven’t said yes because I haven’t been asked. But are you suggesting that someone else is going to play it? Gandalf is over 7000 years old, so I’m not too old."

Een aantal acteurs hebben hun participatie inmiddels ook al ontkend. Orlando Bloom zal niet terugkeren, net als John Rhys Davies die Gimli speelde en Andy Serkis, de acteur achter Gollum.

Wanneer kun je het zien?

Binnen twee jaar beginnen ze met de productie dus hopelijk is dat rond 2021 waardoor het eerste seizoen in 2022 te zien is? Misschien een tikkeltje té positief, maar wie weet. We mogen dromen, toch?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie