Naar homepage
3FM nieuws

Opnames van nieuwe Game of Thrones-serie zijn gestart

  1. Nieuwschevron right
  2. Opnames van nieuwe Game of Thrones-serie zijn gestart

Exciting nieuws voor Game of Thrones-fans! De opnames van de prequel van de serie zijn gestart. En daarbij is ook gelijk het eerste officiële beeld gedeeld. Wie zit er op het paard? Geen bekende in ieder geval, want de serie speelt zich 5.000 jaar voor de oorspronkelijke serie af!

Geen bekende koppen dus. We krijgen een heel nieuw Westeros voorgeschoteld. Namelijk tijdens het tijdperk van 'The Long Night'. King's Landing bestaat nog niet, de Iron Throne is nog geen begrip en de Targaryens zijn nog niet geboren. Een compleet nieuwe wereld om te ontdekken!

'The Long Night'

George R. R. Martin heeft het over 'The Long Night' als hij praat over de sequel. Dat is een periode van een jarenlange winter, waarin de White Walkers zijn ontstaan. Ook was er een grote oorlog aan de gang in het Noorden. Het lijkt er dus op dat we nu eindelijk achter het verhaal van de White Walkers gaan komen!

De titel?

Die is helaas nog niet bekend. En wanneer de serie op tv komt is ook nog niet precies duidelijk, maar onze fan-harten zijn in ieder geval weer goed gevuld. Laat de voorpret maar beginnen!

Ster advertentie
Ster advertentie