3FM nieuws

3FM-dj's geven je tips voor het wandelen van The Lifeline!

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj's geven je tips voor het wandelen van The Lifeline!

Wandel jij in december mee met 3FM Serious Request: The Lifeline? Check onderstaande tips dan zéker even om blaren, rugpijn, vermoeide benen en pijnlijke voeten te voorkomen. Sander, Mark en Rámon hebben vorig jaar meegelopen en delen die ervaring graag met je.

Er komt natuurlijk veel op je af voor het meelopen van één of misschien wel meerdere etappes, dus goede voorbereiding is een must. Om je daarbij een handje te helpen vroegen wij de dj's die vorig jaar mee hebben gelopen om hun ultieme tips tijdens het wandelen.

Mark

1. "Niet huppelen. Doe. Het. Niet!"
2. "Neem drinken mee - goed hydrateren is belangrijk."
3. "Stuur een liedje in in ruil voor een donatie, dan kun je lekker op een ritme lopen."
4. "Doe geen hakken aan! (Net als Loiza Lamers vorig jaar)"

Rámon

1. "Je moet niet steeds denken 'oh wat is het ver', maar juist 'wow! Iedere stap maak ik toch maar even'."
2. "Schaf een loopband aan en zet 'm dichtbij het raam, zodat je echt de buitenbeleving kunt krijgen."
3. "Doe geen rugzak om van 14 kilo."
4. "Draag thermos ondergoed voor als het koud is."
5. "Koop sokken zonder naden of stop schapenwol tussen je tenen. Absorbeert zweet en je huid wordt vetter, dus je loopt geen blaren!"

Sander

1. "Vergeet niet te genieten: je komt langs zoveel mooie plekjes en toffe acties. Het zijn eigenlijk altijd leuke dorpen en steden, dus wees niet bezig met hoe ver het nog is maar leef in het moment en geniet!"
2. "Stel je niet aan: als radio dj hebben we 358 dagen per jaar een warme studio en fijne muziek. Een keer per jaar mag 't best een beetje zwaar zijn af en toe. Nobody said it was easy! (Coldplay)"

Duidelijk, geniet en leef in het moment!

Kom ook in actie!

Jij loopt natuurlijk mee, en je kunt nog meer uit je goede daad halen door ook nog een actie te starten en geld op te halen. Hoe meer geld er opgehaald wordt hoe meer het Rode Kruis kan doen. En dat kan heel simpel zijn: ga langs je familie, buren, collega's, laat weten dat jij meeloopt en dat je daarvoor nog genoeg centjes kunt ophalen en doneren! Start hier je eigen actie!

Ster advertentie
Ster advertentie