3FM Serious Request
BNNVARA

Voor €5.000,- loopt Sander 20km op klompen tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline!

  1. Nieuwschevron right
  2. Voor €5.000,- loopt Sander 20km op klompen tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline!

Sander ontving vanmorgen een vreemd appje... Luisteraar Gijs vroeg om zijn schoenmaat. Geïnteresseerd belde Sander hem op. Wat blijkt? Gijs is in zijn vrije tijd klompenschilder en wil in actie komen voor 3FM Serious Request: The Lifeline.

Gijs beloofde 3FM-dj Herman al eerder mooie beschilderde klompen te maken. Ook Sander kan op een mooi paar rekenen. Om op te lopen, te veilen of te gebruiken om geld mee op te halen tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline.

Één etappe op klompen

Tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline lopen de dj's meerdere etappes van rond de 20km. Sander durfde wel een uitdaging aan te gaan: "We kunnen best als uitdaging stellen dat we één etappe op klompen doen toch?” zei hij. Of dat nou zo'n goed idee is weten we niet, maar volgens Gijs is het nog hartstikke gezond ook. Het gaat niet makkelijk worden en daarom heeft Sander een streefbedrag bepaald. Alleen wanneer er €5.000,- opgehaald wordt, zal hij een hele etappe op klompen lopen.

Wil jij hem die uitdaging ook wel aan zien gaan? Doneer dan nú door op de button hieronder te klikken. Zo steun je ook nog eens onze strijd tegen mensenhandel.

STEUN SANDER

Bekijk ook nog even het gesprek met 3FM luisteraar Gijs terug.

Loop ook mee!

Je kan dit jaar zelf ook meelopen tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline. Lijkt het je leuk om de dj's een hart onder de riem te steken? Dit is hoe je dat doet:

1. Schrijf je voor 10 euro in (gaat natuurlijk volledig naar de opbrengst van 3FM Serious Request: The Lifeline)
2. Maak een Kom In Actie-pagina aan
3. Regel zoveel mogelijk sponsoren om geld op te halen
4. Loop voor een mooie bedrag en etappe met de dj's mee!

Loop je dan in je eentje mee? Nee joh! Je kunt je met je complete wandelvereniging, vriendengroep of wat dan ook inschrijven. Maarrr vol = vol. Meld je hier aan voor een tientje!

Ster advertentie
Ster advertentie