3FM nieuws

3FM-dj Sophie omver geblazen door zang voorbijganger in Maak 'm Af

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Sophie omver geblazen door zang voorbijganger in Maak 'm Af

Sophie ging weer de straten van Nederland op, gewapend met haar microfoon en een reeks aan klassiekers. De opdracht is simpel: Maak 'm Af! Deze week komen nummers voorbij van o.a. André Hazes, James brown, Black Eyed Peas en Bizzey.

Quote

Jezus, maar zo smooth ook! Dit is echt niet normaal.

Sophie Hijlkema

Sophie stopt een man op straat en begint 'It's A Man's, Man's, Man's World' van James Brown te zingen. Wat volgt is een verrassende interactie waarbij de jongeman Sophie omver blaast met zijn geweldige stem. Sophie, nog half in shock: "Jezus, maar zo smooth ook! Dit is echt niet normaal. Wat ga je doen nu?" De jongeman reageert bescheiden: "Ik deed even mijn best. Ik kom nu net van mijn werk, ik ga lekker naar huis, mijn bad in!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie