3FM nieuws

Spontaan concert op straat in aflevering 4 van 'Maak 'm Af'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Spontaan concert op straat in aflevering 4 van 'Maak 'm Af'

3FM-dj Sophie ging deze week weer de straat op, gewapend met haar microfoon gaf zij voorbijgangers de simpele opdracht: Maak 'm Af. Een scala van nummers kwamen voorbij o.a. 'Fireflies' van Owl City en 'Sterrenstof' van De Jeugd van Tegenwoordig. Maar kent iedereen de tekst wel van deze hits?

Verborgen talent

In de aflevering van deze week staat Sophie op enig moment onder het Rijksmuseum, zet het nummer 'Chandelier' van Sia in en richt haar microfoon tot een vrouw die voorbij loopt. Wat blijkt? De voorbijganger begint te zingen in een opera-achtige stem. Als zij is uitgezongen volgt applaus van omstanders. Ook Sophie is onder de indruk: "Ik heb hier echt geen woorden voor."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie