3FM nieuws

Ex vriendin wordt geconfronteerd op straat in aflevering 5 van Maak 'm Af!

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Ex vriendin wordt geconfronteerd op straat in aflevering 5 van Maak 'm Af!

Sophie ging weer de straten van Nederland op met de opdracht: Maak 'm Af! Het liedje dan, niet je ex... Deze week kwamen er namelijk een aantal break-up nummers voorbij van o.a. Justin Bieber, Adele, Kelly Clarkson en Mabel.

Break-ups

De ultieme break-up song is voor iedereen anders. Waar de één z'n tranen droogt op het nummer 'Lonely' van Akon, staat de ander in de club te dansen op 'Don't Call Me Up' van Mabel. Sophie is dan ook benieuwd hoe mensen reageren als zij hun ex op straat zouden zien lopen. Een voorbijganger was duidelijk: "Als ik mijn ex tegenkom, loop ik door zonder te kijken. Gewoon meteen doorlopen." Zoals NSYNC zou zeggen: "baby, bye, bye, bye".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie