3FM nieuws

Man geeft wijze lessen in aflevering 6 van Maak 'm Af

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Man geeft wijze lessen in aflevering 6 van Maak 'm Af

3FM-dj Sophie ging weer de straten van Nederland op met de opdracht: Maak 'm Af! Deze week nam ze allerlei verschillende nummers mee. Van Rihanna tot Ramses Shaffy. Voorbijgangers van jong tot oud zongen mee, of deden in ieder geval een poging...

Maak 'm Af

Muziek brengt van alles bij mensen naar boven, zo ook bij voorbijgangers in aflevering 6 van Maak 'm Af. Sophie begint 'Laat me' te zingen van Frank Boeijen en dat levert een onverwachts moment op. Een voorbijganger maakt 'm af: "Laat me? Laat me vrolijk zijn. Laat me blij zijn. Laat mij goede gezondheid voor iedereen wensen." Een mooie gedachte om de week mee te beginnen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie