3FM nieuws

CUT_ vindt de schoonheid in een mislukte relatie

  1. Nieuwschevron right
  2. CUT_ vindt de schoonheid in een mislukte relatie

Liefde en alcohol? Het gaat vaak samen... Zo ook in de nieuwste single van CUT_. Met 'Love & Alcohol' vertelt zangeres Belle het verhaal van een liefdesrelatie die altijd gedoemd was te mislukken maar waar je geen spijt van hebt. En dat verpakt in een vrolijk elektronisch popliedje.

'Love & Alcohol'

"I'm not sorry for the time I spend with you, my love," zingt Belle wanneer ze de liefde waar ze zich tegen richt vertelt dat het oké is om verder te gaan. Het was mooi zoals het was. Met liefde en met alcohol.

Check ook vooral de prachtig geschoten videoclip hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

CUT_ bij 3FM

'Love & Alcohol' is een single van het debuutalbum A Small Group Of Individuals van CUT_. Een maandje geleden vlak voordat deze plaat uitkwam vertelde Belle en Sebastian erover bij 3FM-dj Sander in de ochtend. Ze waren blij dat ze na een aantal EP's eindelijk een volledig album met de wereld mochten delen.

"Op een album heb je meer ruimte voor een radioliedje, een dancetrack en een liedje zoals 'Fever' dat niet per sé een hitsingle is." Nu is het ook niet zo dat ze heel gericht zijn op het schrijven van een hitsingle. Sebastiaan: "Daar klappen we eigenlijk alleen maar van dicht. In het verleden is gebleken dat we daar absoluut niet over na moeten denken!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vanaf nu hoor je 'Love & Alcohol' op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie