Naar homepage
3FM nieuws

'Not Addicted To You' is de eerste single van debuutplaat van CUT_

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Not Addicted To You' is de eerste single van debuutplaat van CUT_

Na tal van singles en EP's is het hoge woord er eindelijk uit: CUT_ komt met een debuutalbum. 'Not Addicted To You' is de eerste single en deze donkere maar tegelijk sexy track hoor je vanaf deze week nieuw op 3FM.

In februari 2017 krijgt het Amsterdamse duo Belle en Sebastiaan de titel 3FM Talent met hun track 'Tune In, Tune Out'. Daarop volgen meer singles en oke er werden wel EP's uitgebracht, maar dat album liet maar op zich wachten. Tot nu! Wanneer de plaat uitkomt is nog even spannend, maar het eerst voorproefje is binnen in de vorm van single 'Not Addicted To You'.

'Not Addicted To You'

Pak een pompende beat, heldere synthgeluiden, mistroostige landschappen en de sombere maar dromerige stem van Belle en je krijgt deze track. 'Addicted To You' gaat over een giftige relatie waar in dit geval Belle uit los probeert te komen. Het is de meest autobiografische track die ze tot nu toe hebben gemaakt.

In een interview met The Line Of Best Fit vertelt ze dat het tijd voelde om een andere kant van zichzelf te laten zien. "I went through a rough time, as we all do sometimes. Naturally the most intimate thoughts came out forming the core of the songs."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijkje achter de schermen

Op het YouTube-kanaal van CUT_ staat een video die een kijkje achter de schermen geeft van het maken van de clip. Dus wil je nog meer over de track te weten komen? Check de video hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie