Naar homepage
Live Box

CUT_ gaat autobiografisch met hun nieuwe album
BNNVARA

  1. Nieuwschevron right
  2. CUT_ gaat autobiografisch met hun nieuwe album

De indie electro band CUT_ uit Amsterdam weet wel hoe je lekkere tracks in elkaar bouwt. Met 'Tune In Tune Out' werden ze een aantal jaar geleden 3FM Talent en sindsdien gaat het goed met de band. Vanmorgen waren ze te gast bij Sanders Vriendenteam en speelden ze hun nieuwste single 'Not Addicted To You' in de 3FM Live Box!

DEBUUTALBUM EN 'NOT ADDICTED TO YOU'

Het hoge woord is eruit, CUT_ komt met een debuutalbum! De plaat komt begin volgend jaar uit en de eerste single is 'Not Addicted To You'. De track is donker en sexy tegelijkertijd. Het gaat over een giftige relatie waar zangeres Belle uit los probeert te komen.

TOUREN MAAR

Zet het alvast in je agenda, want de band begint met een nieuwe tour. Op 21 februari 2019 staan ze live in de Melkweg Amsterdam. Ook komen er drie shows in maart en gaan ze iets bijzonders doen... Speciaal voor die tour verplaatsen ze namelijk de show van het podium naar de zaal waar ze 'in the round' gaan spelen. Midden in het publiek!

Iets wat past bij het meer autobiografische thema dat op het album centraal zal staan. 'Not Addicted To You' is de eerste track waarbij Belle het aandurfde om over haar eigen liefdeservaringen te schrijven. De feedback die ze daar op kreeg vond ze hartverwarmend. "Mensen hebben me verteld wat het nummer bij ze losmaakte en hoe ik precies hun gevoel wist te verwoorden in het nummer. Dat is heel bijzonder."

'NOT ADDICTED TO YOU' LIVE BIJ 3FM

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie