Live Box
NTR

Willem speelt 'Houten Pak' voor het eerst live in 3FM Livebox

  1. Nieuwschevron right
  2. Willem speelt 'Houten Pak' voor het eerst live in 3FM Livebox

Vera had tijdens deze aflevering van haar programma Vera on Track een bijzondere gast. Willem de Bruin kwam het laatste uur langs langs om te praten over zijn solodebuut Man in Nood en speelde ook zijn single 'Houten Pak' (los van zijn exclusieve preview in Klaproos Amsterdam) voor het eerst live.

En hoe, check 'm hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sinds de komst van het debuutalbum van Willem weten we nu eindelijk wat er is gebeurd met The Opposites. Vijf jaar geleden wilde Twan graag stoppen, maar Willem niet. Hij is daarna in een zwart gat gevallen: werd opeens vader, raakte depressief en kreeg suïcidale gedachten. Deze aspecten heeft hij verwerkt in een album van 40 minuten, maar ook in een videoclip die bij het nummer 'Houten Pak' hoort. Wil je het hele uur met Willem terugluisteren? Dat kan hier!

Hoe gaat het nu met Willem?

"Het gaat goed met me! Ik beschrijf een periode van mijn leven die geweest is, maar inmiddels gaat het goed." Willem vertelt dat hij het album heeft kunnen maken door de kracht en de schoonheid die uit zo'n sombere periode naar boven komt. Maar het maken van het album ging toch niet van een leien dakje, vertelt hij: "Alles wat ik maakte was ik niet tevreden mee. Ik wilde überhaupt niet depressieve muziek maken. Ik vond dit verhaal niet boeiend. Ik wilde mijn misere niet delen."

Wat kunnen we verwachten in de nabije toekomst?

Willem hoopt dat hij dit jaar nog een liveshow mag doen, maar er staat sowieso een tour op de planning in 2019. We kunnen in ieder geval niet wachten om je allemaal live te zien en horen, Willem. ?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie