3FM nieuws
NTR

Man In Nood van Willem is rauw en oprecht

foto: Top Notch
  1. Nieuwschevron right
  2. Man In Nood van Willem is rauw en oprecht

Vijf jaar geleden was het opeens stil rondom The Opposites. Toen was daar begin dit jaar het debuutalbum van Big2 en ook Willem is nu terug met zijn soloalbum Man In Nood. Een album met een verhaal en een enorm krachtige eerste single inclusief videoclip.

Houten Pak

Sinds de komst van het debuutalbum van Willem de Bruin weten we nu eindelijk wat er is gebeurd met The Opposites. Vijf jaar geleden wilde Twan graag stoppen, maar Willem niet. Hij is daarna in een zwart gat gevallen: werd opeens vader, raakte depressief en kreeg suïcidale gedachten. Deze aspecten heeft hij verwerkt in een album van 40 minuten, maar ook in een videoclip die bij het nummer 'Houten Pak' hoort. En die moet je volgens 3FM-dj Vera Siemons echt gaan zien: "want hij is belachelijk mooi".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rauw en echt

Voor 3FM-dj Joram Kaat kwam het album totaal onverwachts, maar hij noemt het nu al het beste hiphop album dat hij in tijden heeft gehoord: "Hij legt die hele wond open en maakt er een album over. Dit is zo rauw en zo echt. Hij noemt zichzelf totaal geen echte man. Bloed eerlijk, zo erg zelfs dat het bijna ongemakkelijk is om naar te luisteren."

Ook Vera is zwaar onder de indruk van het album: "Ik heb het album opgezet en vanaf het begin tot het einde werd ik erin meegesleurd. Het is echt in your face en bijzonder openhartig."

Aanstaande zondag is Willem co-host bij Vera on Track. Van 21.00 uur tot 22.00 komt hij vertellen over zijn verhaal en speelt hij live tracks van het nieuwe album Man in Nood.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie