Live Box

CUT_ brengt liefde en alcohol naar de studio!

  1. Nieuwschevron right
  2. CUT_ brengt liefde en alcohol naar de studio!

Vanochtend was CUT_ (Cut Underscore) te gast bij Sanders Vriendenteam, maar dan met InvalFrankie! Met een nieuwe single 'Love and Alcohol' uit en een album in aantocht is het hoog tijd om weer eens polshoogte te nemen bij het elektronische indiepop duo!

Effe kletsen

Na een aantal singles en EP's te hebben uitgebracht komt er dan nu eindelijk een album aan. Belle: "Op een album heb je meer ruimte voor een radioliedje, een dancetrack en een liedje zoals 'Fever' dat niet per sé een hitsingle is." Nu is het ook niet zo dat ze heel gericht zijn op het schrijven van een hitsingle. Sebastiaan: "Daar klappen we eigenlijk alleen maar van dicht. In het verleden is gebleken dat we daar absoluut niet over na moeten denken!"

Video niet beschikbaar

'Out of Touch'

3FM DJ Frank is gek op de dromerige muziek van CUT_ en heeft tijdens zijn vakantie non-stop geluisterd naar het nummer 'Out of Touch'. Hoewel ze eigenlijk kwamen voor hun nieuwe single 'Love and Alcohol' maakte de elektronische pop-act graag een uitzondering en speelden ze deze ook nog even!

Video niet beschikbaar

'Love and Alcohol'

CUT_ bracht niet alleen een hoop liefde met zich mee, maar kwam ook met alcohol naar de studio. Twee heerlijke flessen wijn welteverstaan: één voor Frank en één voor een oplettende luisteraar. Op de fles staat namelijk een QR-code waarmee de winnaar als allereerste het aanstaande album van Cut_ kunt luisteren.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie