3FM nieuws

Matt van Muse in een transformers-pak is... bijzonder

  1. Nieuwschevron right
  2. Matt van Muse in een transformers-pak is... bijzonder

In een nieuwe teasertrailer voor hun aankomende wereldtournee zien we de frontman van de symfonische rockband Muse veranderen in een robot.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Simulation Theory' Wereldtournee

Muse' laatste album Simulation Theory is sinds 9 november uit. De track 'Pressure' werd 3FM Megahit en doet wereldwijd goed. En natuurlijk Muse zou Muse niet zijn als het album niet gepaard gaat met een wereldtournee waar je u tegen zegt. Wordt leuk in het Goffertpark!

Een tijdje geleden las je hier op 3FM.nl een stuk over de Simulation Theory. *Pakt alu-hoedje*

Wat kunnen we verwachten?

Dat weet dus nog niemand en na het zien van deze trailer komen er alleen maar meer vragen naar boven. Maar gezien het feit dat er tijdens de vorige tournee drones rondvlogen, kan 't best wel eens extreem uit gaan pakken. Zouden ze allemaal met een groot robotpak gaan spelen...?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Transformers vs. Rick&Morty

Natuurlijk doet het je meteen denken aan de grootste 'robots in disguise', namelijk de Transformers. Maar een andere vergelijking is ook al snel duidelijk. Tijdens een aflevering van Rick & Morty (een animatie-comedy serie voor volwassen) krijgt de hond van Morty de technologie om zichzelf slimmer te maken en bouwt een robotpak voor zichzelf. De gelijkenis is er!

Ster advertentie
Ster advertentie