3FM nieuws
BNNVARA

Kensington geeft update over nieuw album

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Kensington geeft update over nieuw album

3FM-dj Sander: "Zeg, Casper, ik heb een beetje naar je gesprekken in andere ochtendshows geluisterd en bij ons mag 't wel een tikkie enthousiaster, hoor!" Casper: "GOEIEEEEEEMORGEEEEEEH, HEEEEY!"

Achter de geraniums

Sander begint het belletje met Kensington-gitarist Casper Starreveld met breaking news: dit jaar speelt Kensington dus GEEN honderd shows in de Ziggo Dome! Casper: "Het voelt een beetje onwennig, ja. We zitten allemaal binnen, een beetje naar buiten te kijken enzo."

Maar tegelijkertijd zorgt dit gebrek aan concerten ervoor dat er tijd is om te schrijven! Dus daar is de band nu volop mee bezig. "We zitten nu op een procentje of 23, denk ik. We hebben vrij lang doorgespeeld, dus we zijn nu pas volle bak aan het kijken wat er is en demo's aan het maken. We hopen in de eerste helft van 2019 op te gaan nemen en ooit weer een keer nieuwe muziek uit te brengen!"

Filmpje pakken?

Als je nog trek hebt in wat popcorn en een zachte bioscoopstoel: alleen vanavond kun je de concertfilm van Kensington zien, gemaakt tijdens hun Ziggo Dome-shows in 2017. Sander en Casper maakten daar meteen effe een (soort van) epische trailer voor.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En natuurlijk zat er nog wat sluikreclame in voor een lekker potje tikkertje. Sander is het grootste betaalverzoek van Nederland aan het maken voor 3FM Serious Request: Lifeline. Heb jij 2 euro over die je wilt schenken aan 3FM SR18? Doe dat dan via 3FM.nl/tikkertje! 1600 mensen zijn je voorgegaan in de afgelopen 24 uur...

Kom in actie voor Serious Request

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie