3FM Megahit

'Kiwi' van Harry Styles is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Kiwi' van Harry Styles is 3FM Megahit

Dat hij een ex-One Directioner is zijn we al bijna vergeten als we zien hoe hard deze Britse zanger zelf aan de weg timmert. Na zijn succesvolle singles 'Sign Of The Times' en 'Two Ghosts' is nu de derde single 'Kiwi' aan de beurt. En daarmee scoort 'ie dus weer een 3FM Megahit! Omnomnom.

Dat 'Two Ghosts' over zijn ex Taylor Swift gaat was volgens de fans al duidelijk. Toch blijft het moeilijk om uit te vogelen waar 'Kiwi' over gaat. Hij zingt: "I'm having you baby, it's none of your business". Wat bedoelt 'ie hier nou weer mee?!

'Kiwi'

"She worked her way through a cheap pack of cigarettes. Hard liquor mixed with a bit of intellect." Dit zijn de lyrics waarmee 'Kiwi' start. Het is duidelijk dat de dame die bezongen wordt een echte badass chick is waar menig individu zó voor zou vallen. Styles vervolgt deze lijn in het refrein me de tekst 'I think she said "I'm having your baby, it's none of your business'". Dat deze dame niet met zich laat kloten is duidelijk, maar hoe moeten we deze regel nou interpreteren?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als het aan Genius ligt dan zijn er drie mogelijkheden:
-Deze dame werd onverwachts zwanger en wil geen negatieve gevolgen voor het kind die afkomstig kunnen zijn van Harry's fame.
-Deze femme fatale werd onverwachts zwanger, en vindt dat het volledig aan haar is of ze de baby houdt of niet.
-Deze chick gebruikte de zanger om zwanger te raken. Hierna heeft ze hem niet meer nodig omdat ze haar doel bereikt heeft: bekend worden omdat ze Harry's kind draagt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat deze lyrics dan ook mogen betekenen... de vraagt blijft: wie is deze chick? Volgens James Corden is híj de bezongen dame, maar volledige zekerheid blijft uit.

Wat kunnen we verwachten?

Harry Styles is een alleskunner die bedoeld is voor grote dingen. Misschien een Oscar voor zijn acteerkunsten, een eigen show op de Amsterdam Fashion Week of een Grammy voor zijn album? Wat er ook te wachten staat, Harry kan er vast wel iets moois van maken. Tot hij aankomt met zijn volgende project kun je uitkijken naar zijn Nederlandse show op 8 november. Luister vooral naar 3FM voor die tijd, 'Kiwi' gaat namelijk lekker vaak voorbij komen!

Ster advertentie
Ster advertentie