3FM Awards

Alles wat je moet weten over de 3FM Awards 2023

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Alles wat je moet weten over de 3FM Awards 2023

Donderdagavond is het zover: de uitreiking van de 3FM Awards aan de artiesten waar jij op hebt gestemd! De uitverkochte awardshow vindt plaats in PAARD, Den Haag met optredens van Son Mieux, RONDÉ, Prins S. en de Geit, Claude en Wodan Boys. Dat wordt natuurlijk één groot feest! Check hieronder alles wat jij moet weten over de avond en hoe je het kunt volgen.

Waar volg ik de 3FM Awards?

Heb jij geen tickets weten te bemachtigen maar blijf je wel graag op de hoogte van de avond? We got you! Natuurlijk hoor je op de radio alle winmomenten en andere hoogtepunten voorbijkomen tijdens het programma van 3FM-dj Jaimy de Ruijter tussen 19:00 en 22:00 uur.

Daarnaast check je de 3FM online kanalen (zoals YouTube, de 3FM website en Instagram) voor verslag van de avond, en kan je zelfs de gehele show meekijken via een livestream op het 3FM TikTok-kanaal. De 3FM Awards zijn van 20:30 tot 22:00 uur.

Welke awards worden er uitgereikt?

De presentatie van de awardshow ligt in handen van 3FM-dj Justin Verkijk. Gedurende de show worden er verschillende 3FM Awards uitgereikt door nog meer 3FM-dj's, dat gaat over deze awards:

  • Beste Nieuwkomer
  • Beste Artiest
  • Beste Song
  • Beste Samenwerking
  • Beste Album
  • Beste Indie Act

Benieuwd wie er precies zijn genomineerd voor welke award? Check het hier.

Schaal van Rigter

De eerste 3FM Award 'De Schaal van Rigter' is eerder deze week al uitgereikt aan niemand minder dan Son Mieux voor hun hit 'Multicolor'. Deze award wordt uitgereikt aan het meest gedraaide liedje op Nederlandse bodem op 3FM van het afgelopen jaar. Oud-winnaar RONDÉ verraste de band met de award:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat is de line-up van de 3FM Awards?

Het wordt een muzikaal festijn met optredens van meerdere artiesten. Son Mieux, Prins S. en De Geit en RONDÉ staan op de line-up, en daar zijn deze week ook nog eens Wodan Boys en Claude aan toegevoegd!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie