Meer NPO
STER Advertentie

'Cold Water' van Major Lazer, Justin Bieber en MØ is 3FM Megahit

Donderdag 21 juli 2016 - 16:55 uur

We kunnen wel zeggen dat dit een van DE samenwerkingen van 2016 is. 'Cold Water' is deze week 3FM Megahit!

Als je ooit een dipje hebt, kun je er honderd procent zeker van zijn dat Major Lazer en Justin Bieber alles op alles zetten om je te redden. Dat is zo'n beetje de strekking van 'Cold Water', de gloednieuwe samenwerking tussen Major Lazer, Justin Bieber, MØ en Ed Sheeran.

De 'Cold Water'-sound

Begin juli voorspelden we dat de track ongeveer zo zou klinken: "Een track met het hit-gehalte van 'Sorry', geproduceerd door Major Lazer, MØ die er heerlijk doorheen blèrt en dan tijdens the bridge de prachtige stem van Ed Sheeran."

Dat is het dus niet helemaal geworden. 'Cold Water' klinkt meer alsof Major Lazer na een zomer vol feestjes en festivals van de dokter te horen heeft gekregen dat ze het wat rustiger aan moeten doen.

Het is een redelijk laidback nummer geworden, met gevoelige lyrics als "I hope you know I won't let go" en "I wanna lay with you til' I get old" (dankjewel, Ed Sheeran).

'Cold Water' is 3FM Megahit

Maar hey, de tranquilo aanpak werkt prima voor Major Lazer en Justin Bieber! Zet deze week 3FM lekker hard aan, want je gaat deze hit nog heel vaak horen!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Check alle 3FM Megahits

Kijk live naar 3FM