3FM Megahit

Harry Styles pakt de 3FM Megahit van deze week met 'Late Night Talking'

foto: Cover art
  1. Nieuwschevron right
  2. Harry Styles pakt de 3FM Megahit van deze week met 'Late Night Talking'

Het is ein-de-lijk zo ver. We hebben er zo'n 3 jaar op gewacht maar hij is hier: het nieuwste album van Harry Styles! Harry's House is alweer het derde solo album van Harry Styles. Hij noemt het zelf zijn grootste, leukste maar ook het meest intieme album dat hij tot nu toe heeft gemaakt. Het nummer 'Late Night Talking' maakt deze uitspraak dan ook helemaal waar. Met deze upbeat track die klinkt alsof ie uit de 80s komt pakt Harry de 3FM Megahit van deze week!

'Late Night Talking'

We hebben al een klein voorproefje gekregen toen Styles het nummer live primeurde bij Coachella, en dat klonk goed! 'Late Night Talking' blijft geheid in je hoofd zitten en komt er de komende week niet meer uit. De track begint heel herkenbaar met trompetten en zet hierna al snel een oude indie-pop vibe neer. De tekst gaat over iemand gelukkig willen maken en samen de hele nacht opblijven om te praten tot de zon opkomt met als bridge een herhaling van de zin "can’t get you off my mind”.

Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Harry's House'

De nieuwe 3FM Megahit is onderdeel van het nieuwe album 'Harry's House'. Het waren drie lange jaren wachten sinds voorganger 'Fine Lines', maar het derde studioalbum van de megaster Harry Styles is hier.

Naar eigen zeggen is dit zijn meest intieme album tot nu toe, waar hij grotere onderwerpen rondom de liefde, seks, familie en verlies aansnijdt. Het album laat een volwassenere sound horen die af en toe neigt naar 80's soft pop/indierock. Upbeat aanstekelijke nummers vol met synths worden afgewisseld door kwetsbare rustige nummers waarbij Styles een andere kant van zichzelf laat zien dan we tot nu toe hebben mogen ervaren.

3FM = Harry's House

Ter ere van de release van het derde studioalbum van Harry Styles, is 3FM de hele dag omgedoopt tot Harry's House. Geniet on air (via visual radio in Harry's House setting!) extra vaak van de kersverse 3FM Megahit 'Late Night Talking', en houd onze socials in de gaten voor alles wat je nodig hebt voor jouw portie Harry Styles op deze heugelijke dag.

Ster advertentie
Ster advertentie