3FM Megahit

Thirty Seconds To Mars scoort 3FM Megahit met aanstekelijke 'Stuck'

foto: Foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Thirty Seconds To Mars scoort 3FM Megahit met aanstekelijke 'Stuck'

Met 'Stuck' maakte Amerikaanse rockband Thirty Seconds To Mars vorige week een comeback. Na de release van hun laatste album AMERICA in 2018, laten de mannen nu nieuw werk horen aan de hand van deze lekkere dansplaat. 'Stuck' pakt nu ook de 3FM Megahit en daarom hoor je 'm deze week extra vaak bij 3FM.

'Stuck'

Op 8 mei kwam de nieuwste track van Thirty Seconds To Mars uit, en in de dagen daarvoor werd er al veel naar geteast op sociale media. Daarop volgde ook meteen de aankondiging van een nieuw album, dat in september uit zal komen. Hiermee omarmt de band hun terugkeer en 'Stuck' is daar het catchy voorproefje van.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

IT’S THE END OF THE WORLD BUT IT’S A BEAUTIFUL DAY

'Stuck' is onderdeel van het nieuwe album van de band. Deze zal IT’S THE END OF THE WORLD BUT IT’S A BEAUTIFUL DAY gaan heten en wordt het 6e studioalbum van Thirty Seconds To Mars. Fans moeten nog heel even geduld hebben, de plaat komt namelijk op 15 september uit. Frontman Jared Leto deelde dat hij samen met zijn broer/bandlid veel muziek heeft gemaakt tijdens de lockdown en dat er dus nog veel materiaal is.

Ster advertentie
Ster advertentie