3FM Megahit

Only The Poets pakt de 3FM Megahit met 'JUMP!'

foto: Only The Poets
  1. Nieuwschevron right
  2. Only The Poets pakt de 3FM Megahit met 'JUMP!'

Ze hebben al een Europese tournee achter de rug, deden shows als opener voor Louis Tomlinson (One Direction), hebben Pinkpop op het tourschema staan én toppen dat alles nu dus af met een 3FM Megahit met hun single JUMP!. En dat allemaal voordat hun debuutalbum überhaupt te beluisteren is. Only The Poets is de nieuwe Britse sensatie!

Enthousiasme = 100

Wat opvalt bij deze vier jongens uit het Verenigd Koninkrijk is hun onophoudelijke enthousiasme, zowel op als naast het podium. Zelfs tijdens het opbouwen is het enthousiasme te voelen. Toch is er maar één plek waar die het best tot z'n recht komt en dat is tijdens een live-versie van JUMP! in de 3FM Live Box.

Ook Pinkpop Festival is enthousiast over de band. Op de website schrijft het oudste festival van Nederland: "Met aanstekelijke poprock-songs creëert de jonge talentvolle band een eigen geluid met een knipoog richting de zeroes en nineties." Je had ze dus afgelopen week al live kunnen checken in de 3FM Live Box met de kersverse nieuwe 3FM Megahit. Die check je hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek? Volg dan de 3FM Playlist op Spotify en mis niets!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie