Meer NPO
STER Advertentie

Speciale miljonairseditie van Mark+Ràmon

Speciale miljonairseditie van Mark+Ràmon

Woensdag 12 september 2018 - 15:41 uur

Heujjjj, Nederland telt een recordaantal miljonairs! In 2016 kwamen er zo’n 6000 miljonairs bij en dat is met name te danken aan het herstel van onze economie. Kortom: het gaat goed met Nederland!

Wij bij 3FM merken dat de welvaart stijgt en dat onze luisteraars steeds rijker worden. Daarom is vandaag de middagshow van Mark+Ramon speciaal gewijd aan alle rijke stinkerds en de gegoede burgerij van Nederland! 

In de miljonairseditie van Mark+Ramon is er alleen maar luxe. Dat betekent oesters, champagne, kreeft, knipperlichtliedjes voor Ferrari’s en high society telefoontjes. Eigenlijk alles waar wij gewone Nederlanders ons helemaal in kunnen herkennen.

HEULE DURE WIJN

Wijnliefhebber Ràmon kreeg bijna tranen in zijn ogen toen hij mocht proeven van een fles van 1800 ekkies. Dat smaakt dan ongeveer zo:

Butlers

Tijdens de uitzending hadden zowel Mark als Rámon een persoonlijke butler. Die laat je natuurlijk voor je werken als je lekker aan het genieten bent van de wijn oesters of champagne:

Wie hangt er aan de lijn?

Uiteraard een miljonair...

WHEADL: Een huis gekocht toen hij 15 jaar was?!

Aston Martin Muziek

Het knipperlicht van een peperdure Aston Martin klinkt bij velen als muziek in de oren. Ook bij Rámon. En Rámon zou Rámon niet zijn als hij er geen knipperlichtremix van maakt. Geniet mee met het duurste knipperlicht liedje ooit:

Knipperlichtliedje: China Grey Aston Martin Vantage

Meer Mark+Rámon?! Luister elke doordeweekse dag tussen 16:00 en 18:00 naar 3FM!

 

 

Kijk live naar 3FM