3FM Serious Request

Domien en Sander verrast door eigen familie

foto: Omroep MAX
  1. Nieuwschevron right
  2. Domien en Sander verrast door eigen familie

Dit jaar komt 3FM Serious Request in actie voor vier miljoen familieleden wereldwijd die elkaar kwijt zijn door een ramp of conflict. Een goede reden om eens extra stil te staan bij ons eigen familiegeluk. Dat dachten ook de opa van Sander en zus van Domien, zij namen in het geheim een boodschap op voor de dj’s.

VIDEOBOODSCHAP VOOR DE DJ’S

Nietsvermoedend zaten Sander en Domien gisteren in het televisieprogramma Tijd Voor Max, om te praten over 3FM Serious Request, en ook de familiefoto actie die Wijnand is gestart. Natuurlijk stond het programma even stil bij de kiekjes van Sander en Domien.

Het bleef alleen niet bij foto’s. De opa van Sander en zus van Domien hadden stiekem zelf een videoboodschap opgenomen om de dj’s alvast een hart onder de riem te steken. Vooral Sander was geëmotioneerd door de actie van zijn opa.

Bron: Omroep MAX

#BRENGZEWEERSAMEN

De familieliefde voor Sander en Domien is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat vindt ook Wijnand, en daarom deelde hij een foto van zijn familie om aan te geven hoe dankbaar hij is voor dat geluk. Al snel volgden ook andere dj’s. Inmiddels is #brengzeweersamen door meer Nederlanders opgepikt. Bekend en onbekend, iedereen komt samen voor 3FM Serious Request!

Ster advertentie
Ster advertentie