Meer NPO
STER Advertentie

Doneer je verlopen OV-chipkaart aan SR17

Doneer je verlopen OV-chipkaart aan SR17
ANP

Vrijdag 15 december 2017 - 15:46 uur

Nieuw dit jaar: doneer je verlopen OV-chipkaart. Een OV-chipkaart gaat 5 jaar mee. Na 5 jaar moet je je kaart vervangen. Op veel oude, verlopen OV-chipkaarten staat nog geld. Dit jaar kun je het geld van je OV-chipkaart die langer dan een jaar is verlopen doneren aan 3FM Serious Request.

Wat moet ik doen?

OV-chipkaart voor 3FM Serious Request
Antwoordnummer 741
3800 VB Amersfoort

Welke OV-chipkaarten doen mee?

Alle anonieme kaarten (kaart zonder foto) en alle persoonlijke kaarten (kaart met foto) die langer dan een jaar verlopen zijn. De einddatum staat op de kaart. Staat er geen einddatum op de kaart, dan is de kaart al heel lang verlopen en dus OK voor deze actie!

Wanneer is een kaart verlopen

Een OV-chipkaart is 5 jaar geldig. De einddatum van de kaart staat op de kaart. Een verlopen kaart is een kaart die niet meer geldig is. Voor deze actie kunnen alleen kaarten gedoneerd worden die langer dan een jaar zijn verlopen.

Welke OV-chipkaarten kunnen niet worden gedoneerd?

Waarom moet de kaart worden ingeleverd/opgestuurd?

Van kaarten die langer dan een jaar verlopen zijn, zijn om privacy redenen gegevens verwijderd. Om na te gaan of er nog geld op de kaart staat, hebben we je kaart nodig.

Hoe kom ik achter het saldo op de kaart?

Daar kun je zelf niet meer achter komen, omdat de kaart al langer dan een jaar is verlopen. Om na te gaan of er nog geld op de kaart staat, hebben wij je kaart nodig.

Meer weten over je OV-chipkaart? Ga dan naar: https://www.ov-chipkaart.nl/service-en-contact/vragen-en-antwoorden.htm

Check hier de actievoorwaarden.

Populair op 3FM