Meer NPO
STER Advertentie

Apeldoorn is (nu al) niet te stoppen

Apeldoorn is (nu al) niet te stoppen

Maandag 23 oktober 2017 - 15:22 uur

Met minder dan twee maanden op de teller tot 3FM Serious Request komt de regio Apeldoorn al fanatiek in actie. Jij kunt ook helpen door aan een van de acties mee te doen of te doneren!

Music Maestro

Muziekliefhebbers kunnen de komende tijd hun hart ophalen tijdens een van de toffe muzikale acties in Apeldoorn. In Wijkcentrum Het Bolwerk kun je op zaterdag 28 oktober swingen op Afrikaanse muziek. Een maand later is het tijd voor verzoeknummertjes: de band RequeZT geeft op zaterdag 25 november een benefietconcert in Artcafé SamSam.

Het Apeldoorns Jeugdorkest heeft ook iets bijzonders in petto. Op zaterdag 16 december gaan bekende Nederlanders en Apeldoorners de uitdaging aan om het orkest tegen betaling te dirigeren. Als dat maar goed gaat! 's Avonds kun je meteen door naar de Xmas Party in Poppodium Gigant. Dit feest begint inmiddels een traditie te worden met deze zesde editie. Vele bekende landelijke en lokale artiesten zullen ervoor zorgen dat je lekker kan dansen voor het goede doel.

Sportievelingen

Een hoop Apeldoorners hebben het actievoeren echt in de benen. Letterlijk. Basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 rennen mee tijdens een sponsorloop over de wielrenbaan van Omnisport. Tijdens de actieweek van 3FM Serious Request is Jeroen van plan om de 40 kilometer van zijn huis naar z'n werk, het gemeentehuis van Apeldoorn te lopen. Hij moet de avond van tevoren om 23.00 vertrekken om op tijd te komen. Dat wordt een pittige nacht!

Een groep zorgverleners van Pluryn fietst zich warm voor 3FM Serious Request tijdens een 82 uur durende estafette van maandag 18 tot en met donderdag 21 december. Laat zien dat je de acties een warm hart toedraagt door deze sportievelingen te sponsoren.

Creatief met kruk 

Jonge Apeldoorners zijn flink aan het knutselen en kneden geslagen. Zo zijn Eva en Luuk druk in de weer met het maken van armbandjes. Ze hebben al hele hoop mensen blij gemaakt met een sieraad en er staat al flink wat geld op hun teller. Ook Lotte van 9 jaar gaat lekker. Zij maakt lichtjes voor tijdens de donkere dagen. Er is zoveel vraag naar haar kaarsen, dat ze hulptroepen uit de familie heeft ingeschakeld om ze te maken. En Jennifer en Efi staan op elk vrij moment in de keuken: ze bakken en verkopen overheerlijke chocolate chip cookies voor 3FM Serious Request.

 

Wat doe jij?

In actie komen is dé manier om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Meld je actie hier aan.

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM