3FM Serious Request

Dennis Weening houdt popquiz voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Dennis Weening houdt popquiz voor 3FM Serious Request

Het aftellen kan beginnen! Over precies drie maanden staat Apeldoorn in het teken van 3FM Serious Request 2017. Dennis Weening is de eerste BN'er die zich in gaat zetten dit jaar.

Bekend Nederland komt in actie

Ook dit jaar steunt bekend Nederland 3FM Serious Request. De aankomende drie maanden gaan zoveel mogelijk BN'ers geld ophalen om families weer te herenigen. Iedere maand nemen een aantal BN'ers het stokje over en gaan op hun beurt keihard aan de slag voor 3FM Serious Request. Domien belde vanochtend met presentator Dennis Weening. Hij is de eerste BN'er die dit jaar in actie komt. Hoe? Met een georganiseerde popquiz waar je voor €5,- bij kunt zijn. De quiz wordt op vrijdag 29 september (16:00-18:00) gespeeld in Café De Zwarte Ruijter op de Grote Markt in Den Haag. Kun je er niet bij zijn? Dan kun je Dennis zijn actie steunen door hier te doneren.

Meld je aan voor de popquiz

Een middag/avond vol lol en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan het doel van 3FM Serious Request? Beter wordt het niet! Dus meld je hieronder aan. Let op: jouw aanmelding geeft geen garantie op een plek in de popquiz op 29 september. Hier ontvang je later bericht over. Toegang tot de quiz kost €5,-.

Kom zelf in actie

Wist je dat wij kant-en-klare acties voor je hebben? Je kunt dan direct aan de slag. Bekijk eens de volgende acties:

Check hier hoe heel Nederland al geld inzamelt voor 3FM Serious Request en steun alvast deze acties.

Het doel

Van 18 t/m 24 december 2017 halen NPO 3FM en het Rode Kruis samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen uit conflictgebieden, zoals Nigeria en Democratische Republiek Congo, te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis. Meer over het doel van dit jaar lees je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie