3FM nieuws

Dit is de 3FM Serious Request 2017 poster

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de 3FM Serious Request 2017 poster

Daar is 'ie dan! De officiële poster voor 3FM Serious Request 2017! Hieronder lees je meer over het doel van dit jaar en hoe je zelf in actie kunt komen.

Het doel van 2017

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis. Meer over het doel van dit jaar lees je hier.

Kom ook naar 3FM Serious Request 2017

Ben jij er dit jaar van 18 t/m 24 december bij op het Marktplein in Apeldoorn? Laat het ons effe weten, spread the word en meld je aan voor ons Facebook-event!

De poster

Kom ook alvast in beweging en help families elkaar weer terug te vinden. Start zelf een actie of doneer. Ga naar deze website en doe mee!

Het Rode Kruis en NPO 3FM zetten in dit campagnebeeld van 3FM Serious Request 2017 een model in. Het is voor ons ondenkbaar om getraumatiseerde slachtoffers uit een conflict of rampgebied op een geposeerde manier in de schijnwerpers te zetten. Dit jongetje en zijn ouders op de foto komen uit Nederland en zijn daadwerkelijk familie van elkaar.

Ster advertentie
Ster advertentie