Meer NPO
STER Advertentie

Slimme Schemer en Tido live in het Glazen Huis

Dinsdag 10 december 2013 - 09:08 uur

Arjen Lubach en Janine Abbring kropen live in het Glazen Huis nog een keer in de huiden van Slimme Schemer en Tido voor 3FM Serious Request!

Het is ze gelukt! Voor minimaal 1500 euro voor 3FM Serious Request speelden Arjan Lubach en Janine Abbring nog een keer hun hit 'Jelle', live in het Glazen Huis.

Arjan en Janine doen 'Jelle' voor 3FM Serious Request

Giel belde dinsdagochtend 10 december met Arjen Lubach en Janine Abbring. Op Twitter werd de dagen ervoor namelijk gesuggereerd dat het duo samen hun parodie op Eminems hit 'Stan' ft. Dido zouden kunnen zingen als actie voor 3FM Serious Request. Arjen en Janine hadden in 2001, als Slimme Schemer en Tido, een hit met 'Jelle'. In hun versie is De Kast-fan Jelle boos op zanger Syb van der Ploeg.

Slimme Schemer en Tido in het Glazen Huis

Het gelegenheidsduo zag het wel zitten om de hit nog een keer live te doen. Ze wilden dit doen als er minimaal 1500 euro opgehaald werd voor 3FM Serious Request en dat is gelukt! Het duo kwam dus langs in het Glazen Huis om het nummer live te spelen.

'Jelle' live in het Glazen Huis

De smile op het gezicht van Arjen was er van begin tot eind. Achter het duo, buiten het huis, stond mega-fan Harold met een groot spandoek voor Arjen en Janine. Ook slaapgast Anna Drijver was enthousiast en besloot Janine te ondersteunen met zang.

Arjen en Janine halen bijna 2000 euro op

Het doel is dubbel en dwars gehaald. Slimme Schemer en Tido haalden bijna tweeduizend euro op! Het live-optreden mag dan al geweest zijn, maar doneren kan natuurlijk nog steeds! 
>> Doneer op Slimme Schemer en Tido

Slimme Schemer en Tido - 'Jelle' live in het Glazen Huis

Arjen Lubach bij Giel

Steun 3FM Serious Request

Je steentje bijdragen aan 3FM Serious Request kan op allerlei manieren! 
>> Vraag een plaat aan
>> Start een actie
>> Bied in de 3FM Serious Request veiling

Populair op 3FM