3FM Serious Request

'Onze' Jantje doet verschillende acties voor 3FM Serious Request

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Onze' Jantje doet verschillende acties voor 3FM Serious Request

Jantje is de vaste supporter van de middagshow Barend & Benner, sinds hij weet dat 3FM Serious Request in actie komt voor Stichting ALS Nederland is, verzamelt hij al blikjes en flesjes voor statiegeld. Zo kwam hij bij de bekendmaking van de 3FM-dj's van het Glazen Huis ook al langs, maar Jantje zou Jantje niet zijn als hij niet in alle vroegte naar het Glazen Huis zou komen, hoe staat het met de acties van hem?

Vroege vogel

Daar stond 'ie hoor om 05:14 voor de brievenbus van het Glazen Huis, onze Jantje. Barend vroeg hem waarom 3FM Serious Request en deze acties zoveel voor hem betekenen, "Ik vind het gewoon heel erg dat er nog geen medicijn voor ALS is, dat moet snel komen." Zijn voorlopig opgehaalde bedrag houdt hij nog even geheim, maar hij had wel wat anders mee voor Barend, namelijk: een boek! Barend was zijn boeken vergeten en hij mag natuurlijk geen telefoon hebben in het huis.

Verschillende acties

Dat Jantje is super goed in blikjes en flesjes verzamelen is oud nieuws, maar hij doet veel meer! Zo bakt hij oliebollen met zijn vrienden, kwam hij bij de lokale radio, zette hij een enorme Banner langs de weg voor 3FM Serious Request en bedacht hij laatst Blik Friday, waarbij hij langs ging bij mensen om blikjes op te halen en mensen konden ze natuurlijk ook doneren. Daarnaast maakt hij verschillende video's op zijn Instagram account, met natuurlijk maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting ALS Nederland. Wil je meer zien van wat Jantje doet en zijn actie supporten? Volg Jantje dan op Instagram en doneer op 3fm.nl/Jantje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie