Video

Maken mensen misbruik van je als je rijk bent?

  1. Nieuwschevron right
  2. Maken mensen misbruik van je als je rijk bent?

Wat wil je later worden? RIJK! Vanaf jongs af aan dromen we van een leven waarin we zwemmen in het geld. Want alles kunnen kopen wat je wilt, dat is toch HEERLIJK!? Maar is dat zo? Dat zoekt 3FM Tussenuur-presentator Ginny uit in de laatste aflevering van de serie Op Me Monnie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Welcome To My Crib

Ginny gaat in deze aflevering langs bij Valerie, die hele rijke ouders heeft. In een Welcome To My Crib-rondleiding laat ze het huis zien. De gigantische woonkamer, een speciale eetkamer, een poolruimte, een kamer vol instrumenten en een zwemvijver. Klinkt fantastisch, toch? Maar is het wel allemaal zo geweldig als het lijkt? En maken mensen wel eens misbruik van je omdat je veel geld hebt? Valerie: "Mensen zeggen dan: 'Oh nou, als je bevriend bent met die krijg je 200 euro.' Maar dat is echt dikke onzin."

OP ME MONNIE

Laten zien dat je geld hebt is helemaal van deze tijd. Maar waarom is dat? Gaat het over aanzien of willen mensen uniek zijn? In vier afleveringen duikt 3FM Tussenuur met Op Me Monnie dieper in de wereld van geld en status. Check hier alle afleveringen van Op Me Monnie!

Ster advertentie
Ster advertentie