Video

Waarom VIP-tafels in de club steeds populairder worden

  1. Nieuwschevron right
  2. Waarom VIP-tafels in de club steeds populairder worden

VIP-tafels, waar de flessen Grey Goose, Moët & Chandon en Hennessy je om de oren vliegen, zijn steeds populairder. Maar waarom? Streven we steeds meer naar een exclusief leventje?

In de tweede aflevering van Op Me Monnie gaat Tussenuur-presentator Ginny naar Club Villa Thalia in Rotterdam en duikt ze een avondje in de wereld van VIP.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aylin (20) is VIP-hostess in Club Villa Thalia in Rotterdam en laat zien hoe zo'n avondje er uit ziet. Hoeveel kost een tafel, wat krijg je daar dan voor en waarom vinden mensen dat zo leuk? Het panel, dat bestaat uit uit rapper Jairzinho, songwriter en influencer Teske de Schepper, influencer en Arielle Dannique en Nemi Depuis van Dutch Blend, geeft antwoord op de vraag of zij denken dat een luxe leventje je gelukkig maakt.

OP ME MONNIE

Laten zien dat je money hebt is helemaal van deze tijd. Maar waarom is dat? Gaat het over aanzien of willen mensen uniek zijn? In vier afleveringen duikt 3FM Tussenuur dieper in de wereld van geld en status. Check hier alle afleveringen van Op Me Monnie!

Ster advertentie
Ster advertentie