Video

3FM-dj Sander Hoogendoorn: "Ik schaamde me wel voor mijn burn-out"

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Sander Hoogendoorn: "Ik schaamde me wel voor mijn burn-out"

Veel jonge mensen willen succesvol zijn, met soms een burn-out tot gevolg. Hoe ver gaan we voor succes? In aflevering 3 van Op Me Monnie zocht 3FM Tussenuur-presentator Ginny het uit voor je en vertelt 3FM-dj Sander over het moment dat het hem allemaal teveel werd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Online tips

Blijf dicht bij jezelf, stap uit je comfort zone, mediteer, wandel, denk in mogelijkheden, doe iets liefs voor een ander... Zomaar wat tips uit een online lijstje waarvan je succesvoller zou worden. Of het werkt? Ginny zocht het uit.

Een burn-out krijgen omdat je overal 'ja' op zegt

3FM-dj Sander vertelt in Op Me Monnie over zijn burn-out: "De ochtendshow is bij elk radiostation het belangrijkste moment van de dag. Het is het moment dat je je luisteraars letterlijk wakker maakt en ze probeert aan je station te verbinden. Ik voelde een bepaalde druk om het goed te doen, en een bepaalde druk kan goed zijn, maar het is ook iets waar je voor op moet passen." En dat deed Sander dus niet, want hij denderde maar door waardoor hij twee maanden thuis kwam te zitten.

Op Me Monnie

Druk zijn, veel werken, veel verdienen. Het is helemaal van deze tijd. Maar waarom is dat? Gaat het over aanzien of willen mensen uniek zijn? In vier afleveringen duikt 3FM Tussenuur dieper in de wereld van geld en status. Check hier alle afleveringen van Op Me Monnie!

Ster advertentie
Ster advertentie