Video

Primeur: de videoclip van Nothing But Thieves' 'Amsterdam'

  1. Nieuwschevron right
  2. Primeur: de videoclip van Nothing But Thieves' 'Amsterdam'

Met 'Amsterdam' scoorden Nothing But Thieves al een 3FM Megahit en vandaag kwam ook de videoclip bij de song uit. En die zie je als allereerst op 3FM.nl.

They left their hart in Amsterdam

De track staat helemaal in het teken van Amsterdam. Nothing But Thieves-frontman Conor Mason zingt over eenzaamheid en mensen die soms ineens niets meer van zich laten horen. Niet al te vrolijk, dus. Een kleine greep uit de tekst van het nummer: "So I hit my head up against the wall, cause I don't wanna be like that. I left my heart in Amsterdam, where I could dream and nights were long."

Tijdens een trip naar Amsterdam raakte Conor dat rotgevoel blijkbaar even kwijt en besefte hij dat 'ie alles wil doen om niét zo'n persoon te worden. Da's wel een liedje waard, natuurlijk. Check de videoclip hieronder!

Nothing But Thieves in Paradiso-Noord

En als je Amsterdam bezingt in je nieuwe track, is het natuurlijk ook wel zo aardig om er even naartoe te komen. Dus dat doen ze! Op 14 juni geven ze een show in Paradiso-Noord. Een flinke bak fijne herrie in een heel klein zaaltje. Heerlijk!

Over Nothing But Thieves

De band scoorde ook een 3FM Megahit met 'Trip Switch', de single die ze internationaal bekendheid bezorgde. Daarna kwamen ze meerdere keren terug naar Nederland, onder andere voor optredens in de Melkweg en tijdens Eurosonic Noorderslag. Ook waren ze het voorprogramma van Muse tijdens hun Drones-tour. 3FM sprak de band een aantal keer over hun liefde voor Nederland en het schrijven van meerdere albums tegelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie