3FM nieuws

'Amsterdam' van Nothing But Thieves is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Amsterdam' van Nothing But Thieves is 3FM Megahit

Nothing But Thieves is terug! Nu al... Nog geen halfjaar na hun laatste tourdata is er gewoon al een nieuwe single van hun upcoming album Broken Machine. Het nummer heet 'Amsterdam' en is deze week bekroond tot 3FM Megahit!

They left their hart in Amsterdam

De track ging dinsdagavond 2 mei in première en staat dus helemaal in het teken van Amsterdam. Nothing But Thieves-frontman Conor Mason zingt over eenzaamheid en mensen die soms ineens niets meer van zich laten horen. Niet al te vrolijk, dus. Een kleine greep uit de tekst van het nummer: "So I hit my head up against the wall, cause I don't wanna be like that. I left my heart in Amsterdam, where I could dream and nights were long."

Tijdens een trip naar Amsterdam raakte Conor dat rotgevoel blijkbaar even kwijt en besefte hij dat 'ie alles wil doen om niét zo'n persoon te worden. Da's wel een liedje waard, natuurlijk. Check de track hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat vind jij? Lekker trackie of nét iets too much?

Nothing But Thieves in Paradiso-Noord

En als je Amsterdam bezingt in je nieuwe track, is het natuurlijk ook wel zo aardig om er even naartoe te komen. Dus dat doen ze! Op 14 juni geven ze een show in Paradiso-Noord. Een flinke bak fijne herrie in een heel klein zaaltje, dus... De kaartverkoop start woensdag 10 mei via de bekende kanalen.

Over Nothing But Thieves

De band scoorde ook een 3FM Megahit met 'Trip Switch', de single die ze internationaal bekendheid bezorgde. Daarna kwamen ze meerdere keren terug naar Nederland, onder andere voor optredens in de Melkweg en tijdens Eurosonic Noorderslag. Ook waren ze het voorprogramma van Muse tijdens hun Drones-tour. 3FM sprak de band een aantal keer over hun liefde voor Nederland en het schrijven van meerdere albums tegelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie