Video

Eva en Rob testen 3FM Serious Request: Lifeline livestream

  1. Nieuwschevron right
  2. Eva en Rob testen 3FM Serious Request: Lifeline livestream

Benieuwd hoe de DJ's 24/7 gestreamd gaan worden tijdens 3FM Serious Request: Lifeline? Eva en Rob probeerden hun gear voor de eerste keer uit. Dat verliep niet geheel soepeltjes.

Tijdens 3FM Serious Request: Lifeline lopen drie dj-teams van actie naar actie door heel Nederland. In totaal is iedere route zo'n 180km lang, een behoorlijke wandeling dus. In zeven dagen tijd hopen zij van het punt waar zij gedropt zijn terug te lopen naar de 3FM Headquarters in TivoliVredenburg. Dat alles doen ze met een rugzak vol apparatuur, een camera die ze livestreamt en een cameraman die alles van een afstand vastlegt. Benieuwd hoe die eerste test ging? Check het hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MEER OVER 3FM SERIOUS REQUEST: LIFELINE

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema's: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj's vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie