3FM nieuws

Kom naar de Hollandse Avond tijdens 3FM Serious Request: Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom naar de Hollandse Avond tijdens 3FM Serious Request: Lifeline

Op dinsdag 18 december is de Pandora dé plek voor Hollandse Avond

Kom jij 18 december ook naar Utrecht toe om samen met o.a. Frans Duijts, John West, René Karst en Vinzzent. Bier drinken, bitterballen naar binnen gooien én schouder aan schouder meedeinen met je favoriete Nederlandse zangers... en dat allemaal voor het goede doel! Wie nee zegt tegen dit oerhollandse avondje, is gek. Dus neem alle kroegtijgers die je kent mee naar Utrecht en steun 3FM Serious Request: Lifeline.

Koop tickets

Dinsdag 18 december in de Pandora
Doors: 19:00
Start: 20:00
Einde: 23:00

De line-up

De gehele line-up bestaat uit:

20:00 Ronnie van Bemmel

20:20 Arjon Oostrom

20:40 Pascal Redeker

21:00 Mart Hoogkamer

21:20 Alex

21:40 René Karst

21:55 Vinzzent

22:10 John West

22:30 Julia van Helvoirt

22:45 Frans Duijts

De hele week tijdens 3FM Serious Request: Lifeline is TivoliVredenburg de headquarters waar evenementen worden georganiseerd voor jullie. Check hier de gehele programmering!

Kom in actie voor 3FM Serious Request: Lifeline

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

Ster advertentie
Ster advertentie