3FM Serious Request

Vraag vanaf nu je plaat aan voor 3FM Serious Request: Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Vraag vanaf nu je plaat aan voor 3FM Serious Request: Lifeline

Ja hoor, het mag weer! Vanaf nu kun jij jouw favoriete plaat aanvragen voor 3FM Serious Request: Lifeline. Vraag hem hier aan en wie weet hoor jij jouw aangevraagde track binnenkort terug op 3FM. En je weet... Alle opbrengsten gaan naar het Rode Kruis voor het redden van levens!

VRAAG HIER JE PLAAT AAN!

Plaat voor 3FM Serious Request

Het is vast geen nieuws voor je, maar ieder jaar kun jij 3FM Serious Request steunen door bijvoorbeeld in actie te komen, direct te doneren of dus door een plaat aan te vragen voor geld. Alle opbrengsten gaan naar het Rode Kruis waar 3FM dit jaar weer voor in actie komt.

Wanneer hoor ik mijn plaatje op 3FM?

Natuurlijk tijdens 3FM Serious Request: Lifeline wat vanaf 18 december weer van start gaat. Maar ook de komende week al! Iedere ochtend draait 3FM-dj Sander Hoogendoorn in het laatste uur van zijn ochtendshow tussen 09:00 en 10:00 alvast wat aangevraagde tracks. Vraag hem dus aan en wie weet hoor je hem deze week al op 3FM voorbij komen.

DUS VRAAG HIER JE PLAAT AAN!

3FM Serious Request: Lifeline

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

KOM IN ACTIE

Als jij je actie aanmeldt via 3FM.nl/kominactie is er een kans dat een van de dj-teams jouw kant op komt. Door een tof event te organiseren maak je jouw actie, dorp of stad dus onderdeel van de Lifeline!

Ster advertentie
Ster advertentie