Video

Andres Stemt Wijzer: diversiteit en racisme

  1. Nieuwschevron right
  2. Andres Stemt Wijzer: diversiteit en racisme

Andres Stemt Wijzer! Althans dat is de bedoeling... In deze nieuwe YouTube-serie gaat 3FM-dj Andres Odijk samen met een 3FM-luisteraar op zoek naar stemadvies. Dit doen ze aan de hand van belangrijke thema's voor jongeren. In deze aflevering maak je kennis met Irine, zij is op zoek naar een partij met sterke standpunten rondom diversiteit.

Racisme

Vroeger heeft Irine veel te maken gehad met racisme. Het afgelopen jaar is voor haar duidelijk geworden dat racisme absoluut nog niet is verdwenen.

"Ons land zit vol met verschillende groepen en nationaliteiten, maar dat is niet terug te zien in het bedrijfsleven, op televisie of in de politiek." Kortom, er moet een betere afspiegeling komen van de maatschappij. Samen met Heleen Wever van Prodemos gaan Andres en Irine op zoek naar de politieke partijen die zich daarvoor willen inzetten.

Ben je benieuwd welke partijen dit zijn? Check dan nu de video en wordt een stukje (stem)wijzer!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mentale gezondheid

Eerder deze week kwam de eerste aflevering van Andres Stemt Wijzer uit. hierin ging Andres samen met 3FM-luisteraar Andrea op zoek naar de partij die de grootste verandering kan betekenen voor niet alleen de GGZ, maar ook het stigma op mentale gezondheid in het algemeen.

Heb je de aflevering gemist? Geen zorgen, je kan 'm hier meteen checken!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie