Video

Sander verloor weddenschap en kreeg bierdouche

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander verloor weddenschap en kreeg bierdouche

Ken je dat gevoel dat je ergens soms zo erg van overtuigd bent? Maar echt honderd procent zekerheid... 3FM-dj Sander Hoogendoorn wel. Althans, tot nu. Hij was ervan overtuigd dat het nummer 'Elektricity' van Dua Lipa en Silk City een nummer 1 hit zou worden in de Mega Top 50. Maar is dat gebeurd? Nope haha...

De bierdouche

3FM-dj Olivier is de man van de Mega Top 50. Met hem sloot Sander de weddenschap af dat het nummer die hoogste notering zou behalen. Maar hoe goed het nummer ook is, hij verloor de concurrentiestrijd en haalde die plek nooit. En laten de twee dj's daar nou net een weddenschap over hebben afgesloten... Dus Sander, een man van zijn woord, mocht vandaag een enorme bierdouche in ontvangst nemen. Arme jongen! Maar ja... Eigen schuld, dertig bier over je heen.

En gelukkig hebben we de foto's nog!

KOM IN ACTIE VOOR 3FM SERIOUS REQUEST

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen, klik dan hier!

Ster advertentie
Ster advertentie