3FM nieuws

Sander beantwoordt jouw vragen over 3FM Serious Request: Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander beantwoordt jouw vragen over 3FM Serious Request: Lifeline

Wie doen er mee? Kun je nu al iets doen om de actie te helpen? Mist Sander het Glazen Huis? 3FM-dj Sander Hoogendoorn beantwoordde vanochtend al jullie prangende vragen tijdens een Q&A, zodat jij weer iets meer weet over 3FM Serious Request: Lifeline.

In het kort

Wie loopt er allemaal mee?
"Voor nu houden we dat nog even een mysterie. Maar wees niet bang, want dat wordt heeeeel binnenkort allemaal bekendgemaakt!"

Wie doen eraan mee?
"De dj's uiteraard, maar het belangrijkst zijn JULLIE! Anders hebben we geen acties om naartoe te lopen. Dus we hopen heel erg dat jullie allemaal vette dingen organiseren waar wij aandacht aan kunnen geven en langskomen met één van onze drie dj-teams. Maak je actie aan via deze link!"

Vind je het jammer dat er geen Glazen Huis meer is?
"Ja natuurlijk, want het was altijd een hele beleving. Maar aan de andere kant heb ik ook superveel zin in dit nieuwe concept, alles is nieuw en spannend. We weten echt niet hoe het gaat zijn en ik heb er fucking veel zin in!"

Zijn er in TivoliVredenburg alleen clinics? Of ook een plek waar je radio kunt kijken?
"De meeste radio die wordt gemaakt, is op locatie. Dus je moet echt langs de looproute gaan staan van één van de dj's als je het wilt zien."

Kan ik nu al wat doen of moet ik wachten tot de 3FM Serious Request-week zelf?
"Nou, je kunt nu dus al je actie aanmelden via de link. Maar je kunt natuurlijk ook een guerrilla-actie opzetten. Als je laat weten waar jij je actie gaat houden, komen wij misschien wel langs!"

Moeten de dj's zelf ook eten en een slaapplek regelen?
"Ja, de dj's moeten zelf langs de route een slaapplek vinden. Daarnaast is het de bedoeling dat ze ook hun eten proberen te regelen. Spannend wel."

Heb je meer vragen?

Heb je nog andere vragen? De kans is groot dat het antwoord in onze FAQ staat (hier) of dat Angelique 'm eerder al een keer beantwoord heeft. Binnenkort doen we nog een Instagram Story-vragenrondje, dus je kunt 'm natuurlijk ook dan stellen! Houd de 3FM Instagram in de gaten.

Ster advertentie
Ster advertentie