Video

Kijk terug: Bastille live in de regen op Pinkpop 2019

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: Bastille live in de regen op Pinkpop 2019

Op Pinkpop 2019 nodigden 3FM en Bastille een handjevol fans uit voor een intieme sessie in de 3FM Speeltuin. Daar speelden ze hun nieuwste tracks 'Joy', 'Dooms Day' en oude bekende 'Quarter Past Midnight'.

Sessie Bastille op Pinkpop 2019

De fans dachten dat ze meewerkten aan een documentaire over de band en slechts een paar fan-vragen moesten beantwoorden, maar niks was minder waar. Ze werden door de band verrast en uitgenodigd voor een geheime sessie in de 3FM Speeltuin op Pinkpop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Interview Bastille

Wat doe je als je Bastille mag interviewen? Dan gebruik je de frontman gewoon als microfoonstandaard. Mark + Rámon spraken Dan Smith tijdens Pinkpop 2019 en vroegen hem naar zijn eerste ervaring in de festivalmodder! En natuurlijk oefenen ze effe hun beste Fleetwood Mac-gezichten...

"Once I accidentally jumped on a glass just before a gig. I've been electrocuted, I've been stuck on a speaker mid-gig... I'm pretty clumsy." Frontman Dan is misschien niet de handigste, maar goede festivalverhalen heeft 'ie wel! Je checkt ze hier.

3FM FESTIVAL TOP 999

Is Bastille nou jouw favoriete festivalartiest? Stem ze dan die 3FM Festival Top 999 in! Stemmen kan hier, tot 23 augustus.

Ster advertentie
Ster advertentie