3FM nieuws

Bastille met nieuwe track én clip net voor Pinkpop

  1. Nieuwschevron right
  2. Bastille met nieuwe track én clip net voor Pinkpop

De band rondom Dan Smith brengt weer een klein voorproefje naar buiten richting het derde album Doom Days. Nu net voor Pinkpop 2019, waar de band op maandagavond op de mainstage staat.

'Those Nights' is de derde single van het derde album van Bastille, dat gepland staat voor 14 juni. De afgelopen paar clips zijn theatraal en hypnotisch opgezet. Ook in deze clip zien we Dan op een bank liggen te zingen omringd door stapels met lichamen. Kijk hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bastille-fan?

Deze zomer wil 3FM de Britse band in het zonnetje zetten en maken we een reportage rondom hun optreden op Pinkpop. Daarvoor hebben we ook een paar die-hard fans nodig! Ben jij fan van Bastille? Dan zoeken we jou! Maar ben je écht fan van Bastille? Ken je het repertoire uit je hoofd, kom je geen dag door zonder te luisteren naar de band en zie je hen het liefst elk jaar een paar keer live? Heb je interesse, klik dan hier!

Festival top 999

Ook zoeken we deze zomer weer de ultieme festival-bangers. Dus heb jij een mening die je wil laten horen: stem dan op de Festival Top 999 en zorg dat jouw festivalhit in de Festival Top 999 terechtkomt!

Ster advertentie
Ster advertentie